Home

Kitter gezocht!

Wij zijn op zoek naar ervaren óf onervaren kitters! Lijkt het jou iets om onze collega te worden? Neem dan hier contact met ons op.

Welkom!

Kitbedrijf EuroSeal b.v. is een authentiek Volendams bedrijf. Dat betekent dat wij netjes werken, kwaliteit en duidelijke afspraken hoog in het vaandel hebben staan. Sinds onze oprichting in 2003 hebben wij ons ontwikkeld tot een betrouwbare partner in de nieuwbouw, renovatie en het particuliere segment. Al onze medewerkers zijn bovendien vca gecertificeerd en uitstekend opgeleid om te werken volgens strenge voorwaarden binnen planning en budget.

Kitbedrijf EuroSeal b.v. heeft een onberispelijke reputatie
Dankzij de voortdurende hoogstaande kwaliteit is Kitbedrijf EuroSeal b.v. een zeer betrouwbare partner voor alle bedrijven in de (af)bouwsector. Wij hebben een uitstekende naam hoog te houden en zetten altijd een stapje meer voor u! Kwaliteit, scherpe prijzen, flexibiliteit en boven alles betrouwbaarheid. Kitbedrijf EuroSeal b.v. komt altijd afspraken na. Onze lange lijst tevreden partners spreekt voor zich. Daarbij zijn wij ook voor particulieren in te schakelen.

Neem nu contact met ons op!
Wij zijn actief in heel Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en de Randstad. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Kitbedrijf Euroseal b.v. kit graag uw badkamer af!

Diensten

Kitbedrijf EuroSeal b.v is actief in heel Noord-Holland, Zuid Holland, Flevoland en de Randstad.

 • Voor het afkitten van al uw tegelwerk (badkamers,
  keukens, toiletten, woonkamervloeren)
 • Voor het renoveren van bijvoorbeeld uw
  badkamer (uitsnijden en opnieuw kitten)
 • Voor het afkitten van zwembaden
 • Afkitten van terrassen, galerijen, dilatatie,
  betonelementen, afdekkers, waterslagen etc.
 • Voor het uitsnijden en opnieuw kitten van
  betonelementen en dilataties
 • Voor advies en begeleiding

Particulieren

Voor het netjes en strak afkitten van uw nieuwe badkamer, toilet, keuken of woonkamervloer.

icon1
Badkamers kitten
Gegarandeerd van een goede strakke afwerking met de juiste kleuren en een waterdicht resultaat als uitgaanspunt.
icon1
Sanitair (toilet) kitten
Een strakke kitvoeg is naast de finishing touch in uw sanitair of toilet, ook essentieel om vochtproblemen tegen te gaan. Een goed gekitte badkamer of toilet bespaart u een hoop problemen.
icon1
Vloer kitten
Ongeacht de kleur of het materiaal (laminaat, hout of tegels) van uw vloer: Kitbedrijf EuroSeal b.v. heeft de juiste kit.
Wij hebben vele kleuren en zorgen er altijd voor dat uw vloeren, wanden en plafonds harmonieus en
waterdicht in elkaar overlopen.
icon1
Keuken kitten
Of u een nieuwe keuken wilt laten kitten, of een oude kitlaag wilt laten wegsnijden en vervangen: Kitbedrijf EuroSeal b.v. regelt het snel en feilloos voor u.

Zakelijk

Kitbedrijf EuroSeal b.v. uit Volendam is dankzij de voortdurende- en zeer hoogstaande kwaliteit een zeer betrouwbare partner voor alle bedrijven in de (af)bouwsector. Kitbedrijf Euroseal b.v. en alle medewerkers zijn VCA gecertificeerd en uitstekend opgeleid om te werken volgens strenge voorwaarden binnen planning en budget.

Daarbij hebben wij een naam hoog te houden. Wij zetten dus altijd een stapje meer voor u! Kwaliteit, scherpe prijzen, flexibel en boven alles betrouwbaar. Kitbedrijf EuroSeal b.v. komt altijd afspraken na. Onze lange lijst tevreden partners spreekt voor zich. Zie onderstaande werkzaamheden die Kitbedrijf EuroSeal b.v. voor u kan verzorgen.

icon1
Sanitair
Kitbedrijf EuroSeal b.v. wordt door verschillende (tegel) en sanitair leveranciers ingeschakeld om bij hun opdrachten het kitwerk te verzorgen. Kitbedrijf EuroSeal b.v. maakt elke wand, vloer of plafond gegarandeerd strak en netjes
icon1
Badkamers kitten
Uw fraaie badkamer strak en netjes laten afkitten is essentieel voor een lange levensduur van uw badkamer.
icon1
Gevels, galerijen betonwerk etc.
Ook de buitenkant van een gebouw dient goed afgekit te worden wanneer dit niet juist gebeurd kan dit door weerselementen schade aan het pand opleveren. Kitbedrijf EuroSeal b.v. zorgt voor een onberispelijke afwerking,
uiteraard binnen planning en budget!
icon1
Renovatie
Kitbedrijf EuroSeal b.v. wordt ook door (af)bouwbedrijven ingehuurd om kitvoegen te vervangen of nieuw aan te brengen. Of de klus klein- of grootschalig is: Kitbedrijf EuroSeal b.v. zorgt er dankzij de verregaande vakkennis voor dat de klus op een nette en strakke manier geklaard wordt.

Projecten

Kitbedrijf EuroSeal b.v. verzorgt als sinds 2003 hoogstaand kitwerk voor particulieren en bedrijven. Onze voornaamste werkgebieden zijn Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, en de Randstad. Bij al onze projecten (groot- of klein) kunt u op ons vertrouwen.

slide_2
slide_2
slide_3
slide_3
IMG_2809
IMG_2809
IMG_2810
IMG_2810
slide_4
slide_4
IMG_2811
IMG_2811
project3-5
project3-5
project4
project4
project5
project5
project-1
project-1
project-2
project-2
slide_1
slide_1
Parallelweg 58,
1131 DM Volendam

info@euroseal.nl
0299 366 059