EuroSeal uit Volendam is een erkende- en bekende totaalaanbieder van afdichtingen. Dankzij onze voortdurende hoogstaande kwaliteit en eerlijkheid is Kitbedrijf EuroSeal een gewaardeerde partner voor alle bedrijven in de (af)bouwsector. Vanzelfsprekend worden wij ook vaak door particulieren ingeschakeld voor alle soorten kitwerk.

De planning is leidend

Netjes werken, constante kwaliteit en nakomen van afspraken zijn onze kernwaarden. Wij ontzorgen professionals en particulieren. EuroSeal beseft dat de planning leidend is en springt flexibel bij wanneer nodig. Wij hebben een uitstekende naam hoog te houden en zetten altijd een stapje meer. Kitbedrijf EuroSeal komt altijd afspraken na. Onze lange lijst tevreden partners spreekt voor zich. Vanzelfsprekend worden wij ook vaak door particulieren ingeschakeld voor kitwerken.

Kitwerk is een specialiteit

Het gehele EuroSeal team is vca gecertificeerd en uitstekend opgeleid om te werken volgens strenge voorwaarden en eisen. Dit is nodig bij bijvoorbeeld brandwerende voegafdichtingen. Bij zowel nieuwbouw als renovatie maakt EuroSeal het verschil met specialistische kitwerken. Feilloos kitwerk is een specialiteit die wij tot in de finesse beheersen.

Onze diensten