Badkamers

Badkamer kitten? Het strak en netjes laten afkitten is essentieel voor een lange levensduur van uw badkamer. Bij EuroSeal bent u gegarandeerd van een goede strakke afwerking met de juiste kleuren en een waterdicht resultaat als uitgaanspunt.

Waarom moet een badkamer gekit worden?
Om kosten te besparen kiezen particulieren er soms voor om zelf de kitspuit ter hand te nemen. Het kitten van een badkamer is echter geen eenvoudige klus. Het vergt geduld en een vaste hand om de afdichting goed te kunnen maken én het er strak uit te laten zien. Bovendien is het belangrijk om de juiste soort kit te gebruiken. De professionals van EuroSeal gebruiken altijd kit die waterbesteding en schimmelwerend is. Dat is wel zo mooi en hygiënisch.

Badkamer kitten
Wanneer uw badkamer goed gekit is, voorkomt u lekkages en schimmel. Kitvoegen worden blootgesteld aan water, zeepresten en kalk. Slecht kitwerk en/of lekkende kitvoegen kunnen ervoor zorgen dat uw tegelwerk beschadigd raakt. Bovendien vergoeden verzekeraars geen schade bij vermoeden van achterstallig onderhoud. Laat daarom uw kitwerken -in iedere gewenste kleur- verzorgen door de professionals van EuroSeal.