Zoekt u een ervaren kitter om uw zwembad af te kitten? Dan is er voor u maar één oplossing: het superieur aangeschreven Kitbedrijf EuroSeal uit Volendam. Keukens, toilet, vloeren, badkamers, kozijnen, ramen en daken blijven beschermd voor vocht dankzij een goed onberispelijk aangebrachte kitlaag. EuroSeal is specialist in het kitten van zwembaden.

EuroSeal: voor het onberispelijk afkitten van uw zwembad

Kitbedrijf EuroSeal is een authentiek Volendams bedrijf. Wij verzorgen kitwerken bij nieuwbouwprojecten en renovatie. Dat betekent dat wij keihard werken, scherpe prijzen hanteren en bovendien altijd onberispelijke (en duurzame) kwaliteit leveren. Sinds onze oprichting in 2002 hebben wij ons ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze lange lijst van tevreden partners spreekt daarbij voor zich. Of het om keukens, toilet, badkamer, vensterbanken, kozijnen, ramen of een woonkamervloer gaat: voor EuroSeal is geen opdracht te groot.

EuroSeal heeft een uitstekende reputatie hoog te houden

Kitbedrijf EuroSeal is dankzij de voortdurende- en zeer hoogstaande kwaliteit een zeer betrouwbare partner voor alle bedrijven in de (af)bouwsector. Daarbij hebben wij een uitstekende naam hoog te houden. Wij zetten dus altijd een stapje meer voor u! Kwaliteit, scherpe prijzen, flexibel en boven alles betrouwbaar. Bij EuroSeal worden afspraken gewoon nagekomen. Dat is wel zo prettig!

Uitstekende opleidingen en standaard vijf jaar garantie!

Wij zijn actief in Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en de Randstad. Alle EuroSeal medewerkers hebben een gedegen opleiding gevolgd en staan garant voor de hoogste kwaliteit. Daarom bieden wij bij al onze opdrachten standaard vijf jaar garantie. Dus zoekt u een zwembad kitter? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!