Kitbedrijf EuroSeal bv uit Volendam is dankzij de voortdurende- en zeer hoogstaande kwaliteit een zeer betrouwbare partner voor alle bedrijven in de (af)bouwsector. Kitbedrijf Euroseal bv en alle medewerkers zijn vca gecertificeerd en uitstekend opgeleid om te werken volgens strenge voorwaarden binnen planning en budget.

Daarbij hebben wij een naam hoog te houden. Wij zetten dus altijd een stapje meer voor u! Kwaliteit, scherpe prijzen, flexibel en boven alles betrouwbaar. EuroSeal bv komt altijd afspraken na. Onze lange lijst tevreden partners spreekt voor zich. Zie onderstaande werkzaamheden die EuroSeal bv voor u kan verzorgen.

Sanitair
Kitbedrijf EuroSeal wordt door verschillende (tegel) en sanitair leveranciers ingeschakeld om bij hun opdrachten het kitwerk te verzorgen. EuroSeal maakt elke wand, vloer of plafond gegarandeerd strak en netjes

Badkamers kitten
Uw fraaie badkamer strak en netjes laten afkitten is essentieel voor een lange levensduur van uw badkamer.

Gevels, galerijen betonwerk etc.
ook de buitenkant van een gebouw dient goed afgekit te worden wanneer dit niet juist gebeurd kan dit door weerselementen schade aan het pand opleveren. EuroSeal zorgt voor een onberispelijke afwerking, uiteraard binnen planning en budget!>

Renovatie
EuroSeal wordt ook door (af)bouwbedrijven ingehuurd om kitvoegen te vervangen of nieuw aan te brengen. Of de klus klein- of grootschalig is: EuroSeal zorgt er dankzij de verregaande vakkennis voor dat de klus op een nette en strakke manier geklaard wordt.