Een strakke kitvoeg is naast de finishing touch in uw sanitair of toilet, ook essentieel om vochtproblemen tegen te gaan. Vloeren kitten kunt u daarom maar beter aan een professional overlaten. Ongeacht de kleur of het materiaal (laminaat, hout of tegels) van uw vloer: EuroSeal heeft de juiste kit. Wij hebben vele kleuren en zorgen er altijd voor dat uw vloeren, wanden en plafonds harmonieus en waterdicht in elkaar overlopen. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!EuroSeal: veel meer dan een vloeren kitter! Ook voor particulieren!

Wij zijn een authentiek Volendams bedrijf. Netjes werken, het leveren van kwaliteit en het nakomen van onze afspraken zijn voor ons vanzelfsprekend. Goede kitlagen besparen u een hoop problemen. Of u een vloer wilt laten afkitten, of een oude kitlaag wilt laten wegsnijden en vervangen: EuroSeal regelt het snel en feilloos voor u. Kitbedrijf EuroSeal is de beste keuze voor het kitten van uw:keukens, toiletten, sanitair, badkamer, vensterbanken, kozijnen, ramen, vloeren en zelfs uw zwembad! Wij werken voor zowel grote aannemers als particulieren. Geen opdracht is ons vakkundige team te groot of te klein.

EuroSeal heeft een onberispelijke reputatie
Kitbedrijf EuroSeal is dankzij de voortdurende- en zeer hoogstaande kwaliteit een zeer betrouwbare partner voor alle bedrijven in de (af)bouwsector. Daarbij hebben wij een uitstekende naam hoog te houden. Wij zetten dus altijd een stapje meer voor u! Kwaliteit, scherpe prijzen, flexibel en boven alles betrouwbaar. Bij EuroSeal worden afspraken gewoon nagekomen. Onze lange lijst tevreden partners spreekt voor zich.

Werkgebied van onze vaklieden
Wij kitten graag uw vloeren af! Kitbedrijf EuroSeal is actief in heel Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en de Randstad. Dus zoekt u een bedrijf om uw keuken af te kitten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.