Zoekt u een kitbedrijf in Hoorn? Kitbedrijf EuroSeal is actief in Zuid-Holland, Noord-Holland (ook in Hoorn) en de Randstad. Wij werken voor de zakelijke markt en particulieren. Kitten is een essentieel onderdeel van een pand. Keukens, vloeren, badkamers, kozijnen, ramen en daken blijven beschermd voor vocht dankzij een goed aangebrachte kitlaag. Qua kitwerk in Hoorn kunt u zelfs denken aan het waterdicht maken van zwembaden. Euroseal verzorgt kitwerken bij nieuwbouwprojecten en renovatie. Neem nu contact met ons op!

Voor al uw kitwerken in Hoorn

Kitbedrijf EuroSeal is een authentiek Volendams bedrijf. Dat betekent dat wij keihard werken, scherpe prijzen hanteren en bovendien altijd onberispelijke (en duurzame) kwaliteit leveren. Sinds onze oprichting in 2002 hebben wij ons ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Of het om keukens, toilet, badkamer, vensterbanken, kozijnen, ramen of een woonkamervloer gaat: voor EuroSeal is geen opdracht te klein of te groot. De ervaren EuroSeal kitters staan altijd snel bij u op de stoep en zullen u niet teleur stellen. Onze lange lijst van tevreden partners spreekt voor zich.

Opleiding en Garantie

Alle EuroSeal medewerkers hebben een gedegen opleiding gevolgd en staan garant voor de hoogste kwaliteit. Daarom bieden wij bij al onze opdracht standaard vijf jaar garantie. Dus wanneer u de beste kitter in Hoorn en omstreken wilt: neem dan vrijblijvend contact met ons op! EuroSeal: ook uw al uw kitwerken in Hoorn.