Kitbedrijf EuroSeal is een authentiek Volendams kitbedrijf. Netjes werken, kwaliteit bieden en onze afspraken nakomen is voor ons vanzelfsprekend. Sinds onze oprichting in 2003 hebben wij ons ontwikkeld tot een betrouwbare partner in de nieuwbouw, renovatie en het particuliere segment. Of het om keukens, toilet, badkamer, vensterbanken, kozijnen, ramen of een woonkamervloer gaat: EuroSeal kan iedere zeer grote- en kleine opdracht aan.

Van grote bouwprojecten naar een klein klusje bij particulieren

Kitbedrijf EuroSeal wordt door particulieren en verschillende (tegel) en sanitair leveranciers ingeschakeld om bij hun het kitwerk te verzorgen. Elke wand, vloer of plafond gegarandeerd strak, in de juiste kleur en waterdicht: dat is wat EuroSeal biedt. Al onze medewerkers zijn bovendien vca gecertificeerd en uitstekend opgeleid om te werken volgens strenge voorwaarden binnen planning en budget.

EuroSeal heeft een onberispelijke reputatie

Kitbedrijf EuroSeal is dankzij de voortdurende- en zeer hoogstaande kwaliteit een zeer betrouwbare partner voor alle bedrijven in de (af)bouwsector. Daarbij hebben wij een uitstekende naam hoog te houden. Wij zetten dus altijd een stapje meer voor u! Kwaliteit, scherpe prijzen, flexibel en boven alles betrouwbaar. EuroSeal bv komt altijd afspraken na. Onze lange lijst tevreden partners spreekt voor zich.

Werkgebied van onze ervaren vaklieden

Wij zijn actief in heel Noord-Holland, Zuid Holland, Flevoland en de Randstad. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!