Zoekt u een kitbedrijf in Edam? Dan is de kans groot dat u al aan ons heeft gedacht. Kitbedrijf EuroSeal heeft namelijk een uitstekende reputatie en is actief in Zuid-Holland, Noord-Holland (en dus ook in Edam en de Randstad. Wij werken voor de zakelijke markt en particulieren. Keukens, vloeren, badkamers, kozijnen, ramen en daken blijven beschermd voor vocht dankzij een goed aangebrachte kitlaag. Qua kitwerk in Edam kunt u zelfs denken aan het waterdicht maken van zwembaden. Euroseal verzorgt kitwerken bij nieuwbouwprojecten en renovatie. Neem nu contact met ons op!

Voor al uw kitwerken in Edam

Kitbedrijf EuroSeal is een authentiek Volendams bedrijf. Keihard werken, scherpe prijzen en nakomen van afspraken: daar kunt u bij EuroSeal altijd op rekenen! Sinds onze oprichting in 2002 hebben wij ons ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze lange lijst tevreden partners spreekt voor zich. Of het om keukens, toilet, badkamer, vensterbanken, kozijnen, ramen of een woonkamervloer gaat: voor EuroSeal is geen opdracht te klein of te groot. Onze groep van ervaren kitters staat altijd snel bij u op de stoep! Ook in Edam!

Opleiding en Garantie

Alle EuroSeal medewerkers hebben een gedegen opleiding gevolgd en staan garant voor de hoogste kwaliteit. Daarom bieden wij bij al onze opdracht standaard vijf jaar garantie. Dus wanneer u de beste kitter in Edam en omstreken wilt: neem dan vrijblijvend contact met ons op! EuroSeal: voor al uw kitwerk binnen en buiten Edam!