Zoekt u een kitbedrijf in Alkmaar? Kitbedrijf EuroSeal is actief in Zuid-Holland, Noord-Holland (ook in Alkmaar) en de Randstad. Wij werken voor de zakelijke markt en particulieren. Kitbedrijf EuroSeal is een authentiek Volendams bedrijf. Dat betekent dat wij keihard werken, scherpe prijzen hanteren en bovendien altijd onberispelijke (en duurzame) kwaliteit leveren. Sinds onze oprichting in 2002 hebben wij ons ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Zoekt u ervaren kitters? Neem dan contact met ons op.

Voor al uw kitwerken in Alkmaar

Kitten is een essentieel onderdeel van een pand. Keukens, vloeren, badkamers, kozijnen, ramen en daken blijven beschermd voor vocht dankzij een goed aangebrachte kitlaag. Qua kitwerk in Alkmaar kunt u zelfs denken aan het waterdicht maken van zwembaden. Euroseal verzorgt kitwerken bij nieuwbouwprojecten en renovatie. Onze lange lijst van tevreden partners spreekt voor zich. Of het om keukens, toilet, badkamer, vensterbanken, kozijnen, ramen of een woonkamervloer gaat: voor EuroSeal is geen opdracht te klein of te groot. Onze groep van ervaren kitters staat altijd snel bij u op de stoep!

Opleiding en Garantie

Alle EuroSeal medewerkers hebben een gedegen opleiding gevolgd en staan garant voor de hoogste kwaliteit. Daarom bieden wij bij al onze opdracht standaard vijf jaar garantie. Dus wanneer u de beste kitter in Alkmaar en omstreken wilt: neem dan vrijblijvend contact met ons op! EuroSeal: ook uw kitbedrijf in Alkmaar.